Tjänster


Vi erbjuder snabba och effektiva lösningar för fukt och mögelskador i hus och villa.
Läs mer om vårt utbud av tjänster.

Mögelsanering på vind

Har du nyligen upptäckt mögel på vinden? I sådant fall bör en mögelsanering göras omgående för att förhindra att skadan förvärras. När en vind saneras sprutas ett mögeldödande medel på som bleker ner virket och motverkar mögeltillväxt. Läs mer om mögelsanering på vind.

Montera ångspärr i krypgrunden

Att installera en fuktspärr i krypgrunden är en effektiv och kostnadsvänlig åtgärd som kommer att hjälpa din grund att stå emot mögelangrepp. Vi jobbar med både armerad markfolie (ripstopkärna) samt krypgrundsisolering. Läs mer här om att montera ångspärr i krypgrund.

Fuktutredning

Vi har arbetat hårt med att ta fram ett generöst fuktutredningspaket med komplett dokumentation där samtliga utrymmen fuktmäts och fotograferas för att du som kund skall få en uppfattning om hur ditt hus mår. Läs mer om vad som ingår i en Fuktutredning.

Installera avfuktare på vind

Många vindar utvecklar mögel på råspont och takfot. Genom att installera en avfuktare och täta vinden förbättras klimatet och temperaturen höjs vilket leder till att mögelpåväxten helt avstannar. Läs mer om hur det går till att Installera avfuktare på vind.

Installera avfuktare i krypgrund

Vi har lång erfarenhet av avfuktning i krypgrund och arbetar endast med de bästa avfuktarna på marknaden. Genom att installera en avfuktare kan man garantera att mögeltillväxten avstannar.
Läs mer.

Förbättra inomhusventilationen

Bristfällig ventilation i boytan ökar risken att mögel utvecklas, framförallt på vinden. Vi hjälper dig att förbättra inomhusventilation genom effektiva och prisvärda ventilationslösningar. Läs mer.

Bygga landgång på vind

På vindar där isoleringen ligger ovanpå bjälklaget eller där det det är svårt att ta sig fram utan att förstöra isoleringen kan det vara bra att tillverka en landgång. Läs mer.

Mögelsanering i krypgrund

Upptäckt mögel i krypgrunden? Vi hjälper dig med mögelsanering av samtliga utsatta delar av grunden. Vi arbetar endast med saneringsvätskor som inte reagerar kemiskt med t.ex rötskyddat virke.
Läs mer.

Luktsanering

Vi erbjuder en rad olika lösningar för att få bukt med luktsmitta. En av de vanligaste orsakerna till lukt i boytan är dåligt klimat i krypgrunden. Läs mer.

3D-ritningar

3d ritningar ingår kostnadsfritt till samtliga av våra kunder men finns även att köpa som friståeende tjänst. Läs mer.

Uthyrning

Behöver du hyra en avfuktare? Vi hyr ut både sorptionsavfuktare och stora kondensavfuktare samt Ozonaggregat med uv-c lampa. Läs mer.

Serviceavtal

I samband med slutfört jobb ingår alltid två års kostnadsfri efterbesiktning. Efter det erbjuder vi även serviceavtal där allt och lite till ingår. Läs mer.


Kontakta oss idag!


Frågor? Kontakta oss för en gratis rådgivning.
Tel: 070-775 00 80 eller via mail.

Skicka MaiL
Telefon
Öppettider

07:00 – 18:00  Mån – Fre